Projekter

Boilerworks A/S har stor erfaring inden for Biomasse og Waste- to Energy teknologier. Vores ekspertise spænder fra Engineering, projektledelse, produktion og montage til service og vedligehold.

Boilerworks håndterer, driver og styrer projekterne professionelt. Projekterne planlægges og organiseres i detaljer, så der skabes overblik og de bedste projektteams sammensættes for at opnå det bedste flow på hvert enkelt projekt.

Der er effektiv intern koordinering mellem projektgrupper og øvrige discipliner på tværs i organisationen; såsom Engineering afdeling, indkøbsafdeling, QHSE afdeling samt produktionsafdeling. Sidst men ikke mindst er der skarp koordinering med montageafdeling når vi er på vore sites.

Vores projektledelse er teknisk og kommerciel kompetent og har stor fokus på at fremme og opretholde den gode kontakt til vore kunder og samarbejdspartnere.

Det er vores mål at fuldføre vores projekter til vore kunders fulde tilfredshed.

Vi ønsker at være den foretrukne strategiske partner for vores kunder.

Vi kan

  • Bio- and Waste to Energy plants er vores store passion, og vi kan håndtere/levere komplette nye kedler med evt. fyringsudrustning, aske- slagge systemer, fuel feeding systems, kedelrensesystemer mm. Vi leverer kundetilpassede løsninger og går den ekstra mil for at få at imødekomme vore kunders ønsker og behov.

  • Opgradering/ombygning af eksisterende anlæg er noget Boilerworks A/S har stor erfaring med indenfor kraftværker, affalds- og biomassefyrede anlæg samt industrianlæg. Det kan være både kundetilpassede opgraderinger, kundetilpassede tekniske konverteringer, kundetilpassede undersøgelser/inspektioner og løsninger.

  • CFD beregninger har Boilerworks A/S indgående erfaring med. Vi har specialister i virksomheden som kan udføre Computational Fluid Dynamics (CFD)-simuleringer, hvilket bruges til beregning af flow af væsker og gasser samt til termiske beregninger.