Our people

Boilerworks A/S’ vigtigste ressource er vore dedikerede og højt kvalificerede medarbejdere. Vores medarbejdere er nøglen til, at vi som virksomhed kan levere professionelle løsninger af højeste kvalitet til vore kunder.

Vi stræber efter at udføre kundetilpassede løsninger og Boilerworks A/S er meget lydhør og fleksibel i forhold til samarbejdet med kunder og samarbejdspartnere. Vi har hele vejen igennem fokus på at finde frem til de bedste løsninger.

”Arbejdet er meget alsidigt og jeg har på kort tid fået meget ansvar. Når man får en god idé, er der ikke langt til handling – ledelsen er aldrig længere væk end man kan få fat i dem.”

Jesper Fogtmann, Product/Project Engineer

”Vi er et lille fast team, som producerer varmevekslere og vi hjælper altid hinanden. Når vi får gode idéer til optimering af arbejdsprocesser, er virksomheden altid lydhør og vi kommer med på råd”.

Gitte Tychsen, Varmevekslerproduktion

”Med et kompetent projektteam i ryggen er jeg som projektleder godt rustet til at lede projekterne i mål. Jeg har en meget afvekslende hverdag med mange deadlines og med mange bolde i luften på én gang”

Leif Nielsen, Project Manager

”Som service ingeniør har jeg daglig kontakt til vores kunder og leverandører. Jeg foretager både planlagte revisionsopgaver og inspektioner af kedlens tilstand og rådgiver om reparationer og forbedringer. Der er et godt samarbejde på tværs af afdelingerne hos Boilerworks, hvor vi med alle vores forskellige kompetencer, stræber efter den bedste løsning for vores kunder”

Daniel Hybschmann, Service Engineer

”Som supervisor har jeg ansvaret for planlægning samt udførelse af montagen på montagepladsen. Jeg sikrer at vi overholder alle regler omkring arbejdsmiljø & sikkerhed, og at vi har de nødvendige tilladelser og montageudstyr. Vi har et dedikeret projektteam, som sikrer support til montageteamet, så vi kan fuldføre projektet til kundens tilfredshed.”

Carsten Spatzek, Site Service Supervisor